Plaseaza Comanda

Returnarea produselor

Potrivit art. 9, alin. 1 din Ordonanta de Urgenta 34/ 2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va face la adresa de email contact@deco-perete.ro sau tel. 0726 366 951 sau puteti descarca de aici formularul de retragere si sa ni-l trimiteti pe email in cazul in care doriti sa returnati un produs. Ne-am bucura sa ne furnizati si motivul returnarii, acest detaliu ne-ar fi de mare ajutor ca sa stim cu ce probleme va confruntati vis a vis de produsele noastre ca sa stim cum sa va putem ajuta si sa va oferim produse si informatii de care sa fiti multumiti. Clienti supermultumiti este cel mai important aspect al activitatii noastre.  

Update 20 iunie 2019: pentru ca avem incredere in produsele pe care le comercializam si ne plac, marim perioada in care puteti face returul produselor comandate din magazinul Deco-perete.ro la 30 de zile.  

......


In eventualitatea unei reclamatii in cazul fototapetelor, tapetelor la care se aplica adezivul pe spatele produsului, aceasta va fi luata in considerare doar in cazul in care nu s-a aplicat adezivul pe spatele fototapetului sau tapetului. De aceea va recomandam sa verificati fototapetul inainte de aplicarea adezivului, aranjati pe o suprafata orizontala toate fasiile si vizualizati mai inainte buna potrivire a acestora.

Exceptie de la returnarea produselor fac parte oglinzile de perete inramate care se confetioneaza dupa plasarea comenzii, asa cum este mentionat pe pagina fiecarei oglinzi.

Produsele se returneaza in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale.  Cumparatorul va suporta costul returului. Deteriorarea produselor duce la refuzul returului.
Speram ca veti fi intotdeauna multumiti de produsele de pe www.deco-perete.ro.