Returnarea produselor

Potrivit art. 9, alin. 1 din Ordonanta de Urgenta 34/ 2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va face la adresa de email contact@deco-perete.ro sau tel. 0726 366 951 sau puteti descarca de aici formularul de retragere si sa ni-l trimiteti pe email in cazul in care doriti sa returnati un produs. Ne-am bucura sa ne furnizati si motivul returnarii, acest detaliu ne-ar fi de mare ajutor ca sa stim cu ce probleme va confruntati vis a vis de produsele noastre ca sa stim cum sa va putem ajuta si sa va oferim produse si informatii de care sa fiti multumiti. Clienti supermultumiti este cel mai important aspect al activitatii noastre.   

......


In eventualitatea unei reclamatii, aceasta va fi luata in considerare doar in cazul in care nu s-a aplicat adezivul pe spatele fototapetului. De aceea va recomandam sa verificati fototapetul inainte de aplicarea adezivului, aranjati pe o suprafata orizontala toate fasiile si vizualizati mai inainte buna potrivire a acestora.

Produsele se returneaza in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale.  Cumparatorul va suporta costul returului. Deteriorarea produselor duce la refuzul returului.
Speram ca veti fi intotdeauna multumiti de produsele de pe www.deco-perete.ro.
  
  
  

Înscrie-te în comunitate!

 
    

Marturiile clientilor

 

''S uper multumiti, atat de calitatea produsului cat si de promptitudine voastra. O sa revenim si cu alte comenzi. Multumim frumos!'' ( despre...

Flavia F.

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Certificat de calitate
Fototapet la comanda
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Returnarea produselor
Livrare
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
Instructiuni aplicare stickere hartie
Instructiuni de aplicare fototapet
Instructiuni de aplicare stickere de geam
Formular retragere
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite