Plaseaza Comanda

Certificat de calitate

SC Arbex Art Decor srl

Punct lucru: Baia Mare bd. Unirii nr. 23

www.deco-perete.ro

tel:0726 366 951

email: contact@deco-perete.ro          

 

 

 

      Fototapetele comercializate de societatea noastra sunt produse in Germania prin metoda procedeului de print offset, pe doua tipuri de suporturi pe baza de hartie: Blueback Paper si Premium (colectia Premium). Aceasta hartie nu permite extinderea in conditii de umezeala.

Fototapetul este livrat in 2,4,6 sau 8 fasii, in functie de dimensiune si trebuie aplicat adeziv  pe spatele lui pt lipirea pe perete. Adezivul este inclus in tub, intr-o pungulita cu praf alb, pt modelele compuse din 4,6 si 8 fasii. Acest praf alb trebuie combinat cu apa, asa cum este mentionat in instructiunile de folosire. La fototapetele din 2 parti se poate folosi un adeziv normal de tapet.

Nu exista componente toxice nici in hartia nici in culorile fototapetului.

Fototapetul se va aplica in interior. Durata de viata a unui fototapet depinde de influenta urmatorilor factori: soare, umezeala, factori mecanici, iar in lipsa acestora un fototapet va avea o durata de viata de minim 5 ani.

Declaram pe proprie raspundere ca pentru aceste fototapete societatea noastra nu are obligatii privind drepturile de autor, producatorii germani avand aceste obligatii.

 

Va rugam sa luati in considerare faptul ca nuantele, culorile produselor expuse pe site pot sa nu fie intocmai ca si in realitate, datorita calibrarii diferite a fiecarui monitor.