Plaseaza Comanda

Castiga un produs gratuit

Concurs: câștigă un decor gratuit pentru geam sau perete!

Tuturor le place un perete frumos decorat! Acum, cu ajutorul fototapetului și a stickerelor de perete, a devenit din ce în ce mai simplu să îți decorezi pereții, într-un timp scurt.

Cu toate acestea, sunt persoane care întâmpină provocări în montarea decorațiunilor pentru perete. De aceea, avem o provocare pentru tine care îți poate aduce înapoi contravaloarea produsului comandat de la noi (fototapet sau sticker) și a livrării!

Iată ce trebuie să faci:

Realizează un videoclip cu tine în timp ce montezi un fototapet, sticker de perete sau de geam comandat de la noi și trimite-ne videoclipul pe email, la adresa contact@deco-perete.ro  până pe 30 martie!

Email-ul trebuie să conțină numele și prenumele tău, numele produsului comandat pe care îl montezi și videoclipul în atașament.

Realizatorul celui mai bun videoclip, care prezintă clar toate etapele montajului, va beneficia de produsul comandat în mod gratuit! Câștigătorul va fi anunțat la data de 6 aprilie.

Deco-perete.ro despre montaj fototapet

Cum o poți face?

Foarte simplu! Nu trebuie să fie o filmare profesionistă, poate fi realizată folosind camera unui telefon mobil. Imaginea trebuie să fie clară și videoclipul trebuie să afișeze toate etapele procesului de aplicare a produsului, respectând instrucțiunile primite la livrarea coletului.

Cum alegem câștigătorul?

Cele mai importante criterii pe care trebuie să le îndeplinească videoclipul sunt:

 • Claritate
 • Vizibilitatea pașilor de aplicare, conform instrucțiunilor trimise odată cu produsul
 • Un element de unicitate, care să diferențieze față de ceilalți concurenți (poate fi umorul, explicarea clară a etapelor de aplicare, un efect special deosebit folosit în video etc)

Mențiune:  Dacă se dorește, videoclipul poate fi realizat fără a se cunoaște cine este autorul acestuia. Videoclipul câștigător va fi făcut public de către Deco-Perete, motiv pentru care, la cererea autorului, acesta poate rămâne anonim.

Regulament concurs:

 • Înscrierile se pot face în perioada 18 ianuarie – 30 martie
 • Concursul este valabil doar pentru persoanele care au achiziționat cel puțin un produs de pe magazinul online www.deco-perete.ro, constând în fototapet, sticker de perete sau sticker de geam.
 • Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină și prin email, în data de 6 aprilie. În cazul în care acesta nu răspunde în termen de 48 de ore, organizatorii vor decide dacă se va alege un nou câștigător în urma unei noi jurizări sau dacă vor prelungi perioada de desfășurare a concursului
 • În urma răspunsului din partea câștigătorului, se va discuta cu acesta modalitatea de restituire a banilor
 • Persoanele care vor trimite videoclipuri care nu le aparțin nu vor fi validați în concurs
 • O persoană se poate înscrie cu mai multe videoclipuri, doar dacă sunt pentru produse diferite
 • Videoclipul poate fi trimis prin atașare la email sau, în caz că dimensiunea sa nu permite, poate fi trimis cu ajutorul site-ului www.wetransfer.com
 • Un singur videoclip va fi ales câștigător
 • În momentul înscrierii la concurs, ești de acord să cedezi drepturile de autor asupra materialului trimis

Descarcă regulamentul complet de aici!

Ești pregătit să ne arăți cum decorezi pereții în cel mai frumos mod? Așteptăm email-ul tău la adresa contact@deco-perete.ro  până pe 30 martie!