Plaseaza Comanda

Fototapet la comanda

Fototapetul la comanda te ajuta sa-ti personalizezi peretii asa cum vrei tu. Fie ai o fotografie preferata cu un peisaj, casa de la tara, un loc drag, sau o fotografie frumoasa de familie, acum ai posibilitatea sa le transformi intr-un fototapet atragator.

Acest produs este realizat dupa dimensiunile pe care le doresti, cu fotografia ta, anumite imagini de pe site-ul nostru sau alegand o imagine dorita dintr-o banca de imagini.

Important! Fototapetele de pe site sunt produse in serie care sunt pe stoc la dimensiunea mentionata la fiecare produs, respectiv la cateva dimensiuni standard. Daca doriti realizarea la o dimensiune preferata, va putem ajuta cu fototapetele care au codul 8-... sau XXL.... sau 4-..., adica cele produse de Komar. Pretul va fi in acest caz mai mare intrucat se realizeaza individual iar acest lucru se face pe un echipament special. Ca termen de realizare cca 2-3 saptamani.

Daca doriti realizarea unui fototapet la comanda cu o alta imagine, va putem ajuta sa achizitionati contra cost ( 50 lei + tva) o imagine la rezolutie potrivita dintr-o banca de imagini, adica de pe Shutterstock.com unde se da cautare dupa cuvinte sau expresii dorite in limba engleza. 

Fototapetul la comanda se poate realiza pe mai multe materiale:

- pe material vinilic cu aspect texturat ca de panza, avand un usor luciu iar baza este din material vlies ceea ce-i confera proprietati sporite cum ar fi rezistenta la mucegai. Modelul este imprimat pe mai multe fasii verticale care se imbina. Lipirea se face cu adeziv pentru tapet vlies pe care vi-l furnizam inclus in pretul fototapetului. E recomandat ca suprafata pe care se va aplica fototapetul sa fie neteda, uscata, fara pete, praf sau grasimi, vopsele pe baza de ulei, sau alte aplicatii, inegalitati, fara fisuri. Crăpăturile se acoperă, iar suprafeţele puternic absorbante se dau cu amorsă. Este un fototapet de inalta calitate a printului, este lavabil, se aplica usor ( margine in margine) fiind stabil in timpul aplicarii si uscarii adezivului.   

- pe suport din pvc, aspect neted, autocolant. Imprimarea modelului se face pe mai multe fasii care se imbina. Este potrivit si pentru usi, mobila si alte suprafete plane. Nu necesita adeziv. Aplicarea se face pe suprafete neporoase.


                            ..........................


Fiiind vorba despre un produs unicat, adaptat dupa preferinta fiecaruia, este mai scump decat un fototapet obisnuit, de serie, la aceleasi dimensiuni din cauza tehnologiei folosite care permite realizarea de unicate sau serii mici. Pretul se calculeaza pe metru patrat, va rugam sa ne contactati pe email pentru estimarea pretului in functie de dimensiunile suprafetei peretelui si de tipul de fototapet dorit.

Daca nu ai o fotografie, poti achizitiona una de pe Shuterstock.com sau ne trimiti noua linkul imaginii si ne ocupam noi. Achizitionarea fotografiei costa 50 lei + tva, suma care se va adauga la costul fototapetului. 

Livrare prin curier rapid, direct la adresa dorita. Termen de realizare 2-5 zile lucratoare din momentul confirmarii platii unui avans de minim 50%. Costul de livare este 19 lei.

Comanda se va plasa pe email contact@deco-perete.ro , iar pentru transferul fisierelor mari va sugeram sa folositi www.wetransfer.com .